OgreNet

OgreNet

Kad gaisa temperatūra pazeminās zem nulle grādiem, atkritumi, ja tie netiek atbilstoši izmesti, var piesalt pie konteinera malām, tāpēc esam apkopojuši praktiskus padomus, lai tie nesamirktu, nesasaltu un nepiesaltu, informē “CleanR” Sadzīves atkritumu departamenta vadītāja Liene Rumpane.

Ceturtdiena, 07 Decembris 2023 19:03

Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 8. decembra numurā

Goda novadniece Laima Prekele – dzīves mācības skolotāja

Par Kariņa lidošanas paradumiem un premjera lomu ārpolitikā

Policijas dienā Ogrē apbalvoti vairāki valsts un pašvaldības policisti

Pamatojoties uz likuma “Par tautas nobalsošanu, likumu ierosināšanu un Eiropas pilsoņu iniciatīvu” 7. panta pirmo daļu, Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) ir izsludinājusi parakstu vākšanu tautas nobalsošanas ierosināšanai par Valsts prezidenta apturētā likuma “Grozījumi Notariāta likumā” atcelšanu.  

Reaģējot uz pieaugošajiem e-atkritumu apjomiem un iedzīvotāju izpratnes trūkumu par e-atkritumu utilizāciju, Ogres, Lielvārdes un Madlienas iedzīvotāji visu decembri ir aicināti bez maksas nodot visa veida nevajadzīgās elektroiekārtas atbildīgai pārstrādei vides akcijas “Kas nestrādā – to neglabā!” ietvaros.

Klāt varonības un Lāčplēša spēka cienīgā Lāčplēša diena

Priesteris Andrejs Trapučka: «Viss ir Dieva žēlastība»

Atvadu vārdi Ukrainā kritušajam latviešu karavīram

Ogres novada Tūrisma informācijas centrs ir sagatavojis karti ar vairākiem maršrutiem un atzīmētām vietām, kur apskatāmi valsts svētku rotājumi pilsētā.

Interesenti var izstaigāt lielo loku, kas ir 7,5 kilometrus garš vai sadalīt pastaigu divās daļās – veicot vienu loku gar Ogres upes krastiem un/vai otru loku uz jauno molu, kā arī doties mazākā pastaigā 1,8 kilometru garumā pa “Ogres mazo loku”. 

Šogad Ogres novada “Uzņēmēju dienas” notiks trīs dienas - no 27. līdz 29. oktobrim. Pasākumā savu dalību ir pieteikuši 19 uzņēmēji. "Uzņēmēju dienas" tiek organizētas, lai atbalstītu Ogres novada uzņēmējus un veicinātu uzņēmējdarbības nozares iepazīšanu un attīstību novadā. Uzņēmēju dienās būs iespēja iepazīties ar Ogres novada uzņēmumu darbību, ieskatīties uzņēmumu ikdienā vai iegādāties produkciju vai pakalpojumu ar īpašām atlaidēm.

Sestdiena, 30 Septembris 2023 11:07

Liktenīgās 10 sekundes

Cigarešu dūmi ir ārkārtīgi kaitīgi veselībai. Jau 10 sekundes pēc pirmā cigarešu dūma ievilkšanas tajā esošās toksiskās ķīmiskās vielas sasniedz cilvēka smadzenes, sirdi, kā arī citus orgānus. Cigarešu dūmi kaitē gandrīz visiem cilvēka orgāniem, ārkārtīgi palielinot risku saslimt ar plaušu vēzi, sirds un asinsvadu, kā arī citām slimībām. Cigarešu smēķēšana ietekmē arī cilvēka izskatu un pašsajūtu, kā arī apkārtējos, kuri cieš no pasīvās smēķēšanas ietekmes.

Trešdiena, 20 Septembris 2023 10:16

Jaunā sezona Ogres Basketbola skolā

Pateicoties mūsu basketbola izlases žilbinošajiem panākumiem Pasaules kausā, paredzams, ka interese par šo sporta veidu ievērojami pieaugs. Daudzi vecāki vēlēsies sūtīt savas atvases apgūt basketbola spēli. Un mācību gada sākums ir pats pateicīgākais laiks šādu nodomu īstenošanai.

Vidzemes plānošanas reģiona (VRP) ieviestā projekta "Uzņēmējdarbība Vidzemē" gaitā tiek īstenoti produktu attīstības apmācību un veicināšanas pasākumi. To mērķis ir sniegt atbalstu jauniem uzņēmējiem vecumā no 18 līdz 40 gadiem, lai attīstītu kādu biznesa ideju.